like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 30.10.2019

ZZP-café: Zelfstandig maar niet alleen!

Van: op 14 september 2019

De afgelopen jaren heeft het aantal zelfstandigen een grote vlucht genomen; veelal gewild, maar lang niet altijd. Een ZZP-er heeft veel vrijheden, maar staat ook overal alleen voor. Maar dat hoeft niet zo te zijn! De VVM wil zelfstandigen (zowel VVM leden als niet-leden) bij elkaar brengen om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Samen staan we sterk(er) en samen is het ook leuk(er)!

Barbro van der Ham van ProfitFirst maakt helder hoe je je eigen financiën kunt organiseren en hiermee ook geld over te houden. Vervolgens vertellen ervaren ZZP-ers uit eigen VVM-gelederen over hun ervaringen met het binnenhalen van nieuwe opdrachten en hoe je projecten organiseert.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Agenda, Professionals, Utrecht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws