Wil je meer weten over wat Duurzaamnieuws.nl te bieden heeft? Hier vind je informatie over de nieuwsbrief, het lidmaatschap of hoe je de redactie of administratie kunt bereiken voor het sturen van persberichten of tips, of het doorgeven van wijzigingen.

Als jij lid wordt van Duurzaamnieuws.nl help je mee om een onafhankelijke nieuwsbron in stand te houden die - zonder subsidie - principieel voor duurzaamheid kiest. Die (echt) nieuws, achtergronden en meningen brengt die je niet overal al leest. En die de discussie niet uit de weg gaat.

Bovendien planten we voor elk nieuw lid een boom. Die haalt gedurende zijn leven een kwart ton CO2 uit de lucht. Zo helpen we samen concreet mee aan het beperken van de klimaatverandering. Wil je weten hoe? Hier lees je er meer over.

En we regelen extra voordeel voor onze leden: samen met leveranciers van duurzame producten bieden we onze leden korting aan. Zoals korting of extra's in de webshops van FairFriends, BioThee en Flor y Sabor.

Dit krijg je allemaal als lid:

  • Je zorgt voor een kwart ton minder CO2 in de atmosfeer
  • Je krijgt toegang tot Duurzaamnieuws.nl en de nieuwsbrief zonder banners en storende reclame
  • Je ontvangt de nieuwsbrief als eerste
  • Je krijgt korting op groene producten en diensten
  • Je krijgt een goed gevoel van jouw bijdrage aan een betere wereld

Je kunt al lid worden vanaf € 2,78 per maand (3 jaar lid)

Informatie voor leden vind je in de ledenpagina's via de link in het menu bovenaan elke pagina. Om toegang tot de ledenpagina's te krijgen dien je ingelogd te zijn met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat elk lid ontvangt.

Ga hier naar de ledenpagina's.

Als je Duurzaamnieuws.nl wil steunen, maar liever geen lid wil worden, dan kun je een donatie doen. Dat kan eenmalig, of periodiek.

Doneren kan hier.

(Duurzaamnieuws.nl is onderdeel van een onafhankelijke stichting (iNSnet) die geen subsidie ontvangt. De stichting heeft geen ANBI status.)

Elke week verstuurt Duurzaamnieuws.nl een gratis nieuwsbrief. Zo kun je makkelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Af en toe ontvang je als abonnee een extra editie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief.

Adverteren op Duurzaamnieuws is mogelijk op verschillende manieren: we nemen gesponsorde blogs en links op en je kunt advertorials of banners plaatsen. Neem contact met ons op voor onze tarieven via het contactformulier.

There are several options to advertise on Duurzaamnieuws.nl. We accept sponsored blogposts, links, advertorials and banners. To receive our ratecard please contact us through the form.

Persberichten zijn altijd welkom. Stuur je persbericht als email bericht of als bijlage in een Word bestand (.docx), Pages (.pages) of Open Office (.odt). Liefst geen pdf. 

Afbeeldingen plaatsen we in een maximaal formaat van 800x400 pixels 72dpi.  Groter formaat sturen is niet nodig.

We plaatsen persberichten als berichten voldoende nieuwswaarde hebben voor een landelijk lezerspubliek. Dat kan dus ook regionale informatie zijn met een groter belang of voorbeeldfunctie.

Ook berichten met een duidelijke commerciële insteek plaatsen we graag, maar dan wel tegen een vergoeding.

We ontvangen erg veel persberichten, nabellen stellen we niet op prijs.

Stuur je persbericht naar redactie   -a-t-  duurzaamnieuws.nl

Heb jij een tip voor de redactie over een nieuwswaardig onderwerp of een interessante ontwikkeling?  Laat het ons weten via het contactformulier.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan via de link onder in de nieuwsbrief. Ben je die kwijt? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Creative Commons-Licentie CC uitsluitend van toepassing op tekst redactie. Overige content alle rechten voorbehouden aan auteurs / producenten.

AVG Toestemmingen

Bij duurzaamnieuws.nl nemen wij uw recht op privacy serieus. Wij plaatsen enkele cookies die nodig zijn om onze website optimaal te laten functioneren. Onderstaand ziet u welke verplichte en optionele toestemmingen u ons verleent om uw persoongegevens te verwerken op deze website. Als u deze toestemmingen wilt intrekken klikt u op 'Vergeet mij' onderaan deze pagina.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen