Water. Drinkwater. Water om ons eten mee te laten groeien en water om schoon te maken. Water dat soms bedreigt, als er te veel of te weinig is. Water is bijna overal, en overal nodig. Hier vind je de informatie die je nodig hebt om zo duurzaam mogelijk om te gaan met water. Als mens en als organisatie. Het gaat er om zuinig met ons water om te springen, het zo schoon mogelijk te maken en te houden en het beschikbare water zo eerlijk mogelijk te verdelen. Om ons te beschermen tegen te veel, en te behoeden voor te weinig. Dat is een hele klus. Daar wordt door veel partijen hard aan gewerkt. Hier laten we voorbeelden zien van wat er al gebeurt.

Creative Commons-Licentie CC uitsluitend van toepassing op tekst redactie. Overige content alle rechten voorbehouden aan auteurs / producenten.

AVG Toestemmingen

Bij duurzaamnieuws.nl nemen wij uw recht op privacy serieus. Wij plaatsen enkele cookies die nodig zijn om onze website optimaal te laten functioneren. Onderstaand ziet u welke verplichte en optionele toestemmingen u ons verleent om uw persoongegevens te verwerken op deze website. Als u deze toestemmingen wilt intrekken klikt u op 'Vergeet mij' onderaan deze pagina.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen