Duurzaamnieuws komt al meer dan 15 jaar elke dag recht in het hart van de groenste consumenten van Nederland terecht. Dat zijn er elke maand meer dan 120.000. Meer dan een miljoen potentiële klanten per jaar, die voor uw product kunnen kiezen.

Duurzaamnieuws heeft veel vertrouwen bij haar lezers. Als wij een product aanbevelen, is dat voor veel bezoekers een stimulans om het ook aan te schaffen. Dat hebben veel adverteerders al ervaren.

En met een hoge domein- en pagina-autoriteit is Duurzaamnieuws een prima plek om de seo van jouw sites te ondersteunen, met gesponsorde blogs of links.

Neem contact met ons op voor onze tarieven of voor een overtuigend voorstel, via telefoon: 085-4010247 of via het contactformulier.

O ja, groene startups en ideële initiatieven kunnen rekenen op aantrekkelijke korting!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Creative Commons-Licentie CC uitsluitend van toepassing op tekst redactie. Overige content alle rechten voorbehouden aan auteurs / producenten.

AVG Toestemmingen

Bij duurzaamnieuws.nl nemen wij uw recht op privacy serieus. Wij plaatsen enkele cookies die nodig zijn om onze website optimaal te laten functioneren. Onderstaand ziet u welke verplichte en optionele toestemmingen u ons verleent om uw persoongegevens te verwerken op deze website. Als u deze toestemmingen wilt intrekken klikt u op 'Vergeet mij' onderaan deze pagina.

Privacy verklaring | Sluiten
Instellingen