Goede informatie over de transitie naar een duurzamer Nederland is onontbeerlijk. Helaas levert de “oude media” dat maar mondjesmaat. Duurzaamnieuws is als eerste in dat gat gestapt en levert al jaren nuttige en nodige informatie, die anderen inspireert ook stappen te zetten en niet te wachten op de overheid.

Marjan Minnesma, Directeur Stichting Urgenda, nummer 1 van de Duurzame Top 100 in 2013.


"Gelukkig zou je tegenwoordig zo'n beetje je hele dag kunnen vullen met het uitpluizen van al het nieuws dat op duurzaamheidsgebied te melden valt. Duurzaamnieuws is in die infojungle een van de beste gidsen voor lezers met een behoefte aan een beknopt en helder overzicht van de meest relevante ontwikkelingen."

Maurits Groen, Directeur MGMC, nummer 1 van de Duurzame Top 100 2015.


"Duurzaamnieuws is een van de Nederlandse pioniers op het gebied van nieuwsgaring rond duurzaam en verantwoord ondernemen. In een veld vol ontwikkelingen leveren zij een stabiele bijdrage. Wat hen bijzonder maakt is hun eigen met zorg gearticuleerde opinie over die ontwikkelingen."

Jan Jonker, Hoogleraar Duurzaam Ondernemen, Radboud Universiteit Nijmegen, nummer 28 van de Duurzame Top 100 in 2013.


"Duurzaamnieuws is ook echt ‘mijn ding’ waarnaar ik mensen blijf verwijzen (vooral de anti-duurzamen!) bv. doordat ik hen artikelen of nieuwsbrieven doorstuur, omdat ik die zo goed vind en er jaar in jaar uit door geïnspireerd werd en word. In de 8 jaar dat ik Duurzaamnieuws ken is deze nieuwsbrief voor mij een stabiel stromende bron van inspiratie en kennis, en een kompas voor de toekomst waar ik me graag op richt en anderen op attendeer.”

Diny Siebers, deelnemer aan het Duurzaamheidsplatform in Heumen.


"Voor Solease als jonge startende onderneming is het vaak lastig om met interessant duurzaam nieuws boven te komen drijven in de bekende media. Middels Duurzaamnieuws.nl echter bereiken we met onze visie over duurzaamheid direct de mensen die hier in geïnteresseerd zijn."

Pierre Vermeulen, Solease.

 

Ga verder met aanmelden >>