like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Vrijopnaam, de beste energie maak je zelf

Van: op 28 juni 2016

vrijopnaam somerenVrijopnaam is een nieuwe energieleverancier in Nederland met een verrassend en innovatief aanbod. Wij stellen iedereen, ongeacht hoe of waar je woont, in staat eenvoudig zelf zonne-energie op te wekken. Niet op je eigen dak dus, maar in een zonnepark in Nederland. Met als resultaat voor jou een lagere energierekening en 100% groene stroom uit Nederland. Zo draag jij concreet bij aan de verduurzaming van Nederland.

 

 

Hoe werkt het precies?

Wanneer je kiest voor Vrijopnaam begin je meteen met het opwekken van je eigen duurzame energie met zonnepanelen. De panelen liggen in zonneparken in Nederland. Je kunt zelfs al starten zonder investering. Elke nieuwe klant ontvangt namelijk het eerste ‘paneelopnaam’ gratis van ons. Vervolgens bepaal je zelf of en zo ja hoeveel extra panelen je wilt aanschaffen. De energie die je met jouw panelen opwekt, brengt Vrijopnaam in mindering op je energierekening. Via de gratis app heb je altijd meteen inzicht in hoeveel energie je zelf opgewekt hebt. Heb je daarnaast nog meer stroom of gas nodig, dan leveren we die tegen een altijd scherpe prijs zonder winstmarge.

Fairphone 3_Staring lady

 

Waarom Vrijopnaam?

Wij bieden iedereen de mogelijkheid zelf duurzame energie op te wekken. En daarmee de transitie van grijze naar groene stroom te versnellen. Het is een oplossing voor bewoners van een benedenwoning, appartement of boerderij met rieten dak. Voor huiseigenaren en huurders. Onafhankelijk waar of hoe lang je ergens woont. Wel zonnepanelen, niet op je dak. Weten waar je energie vandaan komt, geen last meer van prijsschommelingen en de marge van de producent is voor jou.

 

Vrijopnaam staat voor eenvoud, vrijheid en onafhankelijkheid.

Wij willen dat jij voor ons kiest. Niet dat je noodgedwongen aan ons vastzit. Je contract is altijd maandelijks en boetevrij opzegbaar. Alle voordelen van ‘zelf doen’ zijn voor jou: goedkoop, groen en leuk.

De keuze is aan jou. De beste energie maak je zelf. Met Vrijopnaam.

Meer artikelen uit de categorie: Advertorial, Inzicht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws