like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Duurzame cartridges en toners

Van: op 9 augustus 2017

Personen en bedrijven die veel printen ontkomen er niet aan om regelmatig de inktcartridges van de printer te vervangen. In Nederland worden jaarlijks veel oude cartridges zomaar weggegooid, terwijl ze ook prima gerecycled kunnen worden. Voor een duurzaam milieu verzamelen veel fabrikanten daarom oude inktpatronen die vervolgens door middel van een goed recyclingprogramma hergebruikt kunnen worden. weCare is een merk dat haar naam waarmaakt op het gebied van duurzaamheid en cartridges een tweede leven geeft.

 

Handyman levert duurzame cartridges van het topmerk weCare

Duurzame inktpatronen zijn cartridges en toners die opnieuw en vaker dan eens gebruikt worden. Deze patronen zijn hervulbaar door de leverancier en zitten extra vol met inkt. Je doet er altijd langer mee dan met de originele A-merk cartridge. Door het hergebruik van de inktverpakkingen bespaar je op geld en draag je bij aan een beter milieu. Deze duurzame cartridges koop je ook bij Handyman. Het topmerk weCare is een duurzaam merk dat lege cartridges en toners van diverse A-merken verzamelt, reinigt en opnieuw vult met kwalitatieve inkt. weCare bestel je net zoals als andere cartridges online via Handyman.nl. Deze inktpatronen zijn ecologischer verpakt, duurzamer en je doet er lekker lang mee. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten om voor een duurzaam huismerk als weCare te gaan.

 

De kwaliteit van de duurzame inktafdruk is uitstekend

Zeker wanneer je standaard afdrukken nodig hebt, leveren deze duurzame inktpatronen een goed resultaat. Voor professionele afdrukken die het neusje van de zalm moeten zijn, kun je altijd nog kiezen voor de A-merk cartridges en toners. Wie kiest voor een duurzame printerinkt draagt zelf actief bij aan een schonere milieu. Het is daarnaast ook voordeliger. Het merk weCare garandeert een goede afdrukkwaliteit van duurzame toners en daagt je uit hun cartridges eens uit te proberen. Bevalt het goed dan heb je weer een extra mogelijkheid om milieubewust geld te besparen. Een aanrader dus.

Meer artikelen uit de categorie: Info