like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Ga mee op handelsmissie naar het grootste duurzame energie-event van Europa

Van: op 1 februari 2018

world sustainable energy days

Kijk je verder dan Nederland om jouw oplossingen voor duurzame energie op de kaart te zetten? Of zoek je nieuwe oplossingen voor duurzame energie of energiebesparing in Nederland? Dan zijn de World Sustainable Energy Days WSED in het Oostenrijkse Wels het evenement waar je Europese ambities een boost kunt geven en waar je een wereldwijd aanbod in twee dagen in beeld hebt. Want de WSED zijn het grootste evenement in Europa op gebied van duurzame energie.

Hansa Green Tours organiseerde al twee keer eerder een tour met elektrische auto’s vanuit Nederland naar het evenement. Daarmee trok de organisatie zoveel aandacht dat E-mobility nu een eigen plaats heeft gekregen in het programma. Zo staan Nederlandse initiatieven nu vol in de aandacht van de bezoekers uit heel Europa.

Dit jaar kun je mee met een officiële handelsmissie naar het grootste duurzame energie evenement van Europa. Wels is 3 dagen lang een ontmoetingsplek voor duurzame energieprofessionals uit de hele wereld met een uniek programma:

  • 7 congressen rondom het thema duurzame energie, deelnemers uit meer dan 60 landen
  • grootste energiebeurs van Europa met meer dan 1600 standhouders en 100.000 bezoekers
  • diverse interessante vakexcursies langs Oostenrijkse duurzame energie projecten
  • matchmaking platform, groot netwerk diner

De deelnemers verzamelen op dinsdag 27 februari in Innsbruck. Afreizen naar Oostenrijk is op eigen gelegenheid, mogelijk kun je meerijden met een van de andere deelnemers. In Innsbruck start het programma met diverse interessante bedrijfsbezoeken in Tirol en een netwerkreceptie met de Nederlandse ambassade en Oostenrijkse bedrijven.

Voor de lezers van Duurzaamnieuws.nl zijn nog enkele plaatsen beschikbaar om mee te gaan met deze bijzondere handelsmissie dus schrijf snel in.

 

 

De handelsmissie is erkend door RVO, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Er zijn mogelijkheden om subsidie te ontvangen op de kosten van  deelname. Klik hier voor meer informatie.

Meer artikelen uit de categorie: promomw