like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Inschrijving Gaia Green Awards open tot 15 juni 2016

Van: op 17 mei 2016

De aandacht voor duurzaam ondernemen groeit binnen de horeca in Nederland. Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht en mogelijkheden van slimmer en bewuster ondernemen.

Inmiddels hebben we de eerste 20 aanmeldingen voor de GAIA GREEN AWARDS mogen ontvangen. Enkele verrassende, vernieuwende, grote en kleine horecalocaties hebben de vragen uit het inschrijfformulier ingevuld en maken hiermee kans op de award.

Ook kans maken op deze onderscheiding?

Bent u een horecaondernemer en heeft u het afgelopen jaar stappen gezet op het gebied van duurzaam ondernemen? Dan is dit de award voor u! De award is beschikbaar voor:

  • Strandpaviljoens
  • Restaurants
  • Hotels

De uitreiking van de Gaia Green Awards vindt plaats op het ‘Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen’ op Gastvrij Rotterdam op 19 september 2016. Aanmelden voor de awards kan t/m 15 juni via deze link. Meer informatie over de GAIA GREEN AWARDS via: www.gaiagreenawards.nl.

Meer artikelen uit de categorie: Persbericht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!