lid worden van duurzaamnieuws.nl

Wil jij meehelpen om Duurzaamnieuws.nl als onafhankelijke nieuwsbron in stand te houden? We kiezen - zonder subsidie - principieel voor duurzaamheid. We brengen (echt) nieuws, achtergronden en meningen die je niet overal al leest. En we gaan de discussie niet uit de weg.

Dat doen we voor iedereen die duurzaamheid, klimaat en milieu een warm hart toedraagt en die daar ook zelf een bijdrage aan wil leveren. Maar dat kunnen we niet doen zonder de steun van onze lezers. Zeker in deze moeilijke tijd.

Kun je helpen? Doneer, of word lid.

We begrijpen dat niet iedereen in staat is om financieel bij te dragen. Kun je dat wel? Help ons dan alsjeblieft. Voor elk nieuw lid en voor elke € 100,- aan donaties planten we een boom. Die haalt gedurende zijn leven een kwart ton CO2 uit de lucht. Zo helpen we samen concreet mee aan het beperken van de klimaatverandering. Wil je weten hoe? Hier lees je er meer over.

We regelen extra voordeel voor onze leden: samen met leveranciers van duurzame producten bieden we onze leden korting aan. Zoals korting of extra's in de webshops van FairFriends, BioThee en Flor y Sabor.

En als lid ontvang je de nieuwsbrief als eerste, zodat je zo vroeg mogelijk op de hoogte bent van belangrijk nieuws.

Dit krijg je allemaal als lid:

  • Je zorgt voor een kwart ton minder CO2 in de atmosfeer
  • Je krijgt toegang tot Duurzaamnieuws.nl en de nieuwsbrief zonder banners en storende reclame
  • Je ontvangt de nieuwsbrief als eerste
  • Je krijgt korting op groene producten en diensten
  • Je krijgt een goed gevoel van jouw bijdrage aan een betere wereld

Je kunt al lid worden vanaf € 2,78 per maand (3 jaar lid)

Doneer je liever? Doneren kan hier.