like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Dé verdiepende Collegereeks Circulaire Economie start op 7 februari

Van: op 10 januari 2018

 

Weet jij hoe de Circulaire Economie écht werkt? Wat er nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire organisatie en economie? En wat de belangrijkste circulaire organisatie- en businessmodellen zijn? Ontdek het tijdens de eerste verdiepende Collegereeks Circulaire Economie. Na deze collegereeks:

  • heb je een helder, nuchter en diepgaand inzicht in het concept circulaire economie
  • heb je inzicht in recente en innovatieve verdienmodellen en financieringsvraagstukken
  • beschik je over nieuwe kennis en praktische tools om zelf de transitie naar een circulaire organisatie te maken

Meer weten? Download gratis de brochure of schrijf je in en start op 7 februari 2018.

 

 

Alvast een voorproefje? Download gratis de nieuwste whitepaper ‘De Circulaire Economie - Denkbeelden, ontwikkelingen en business modellen’ geschreven door Prof. dr. Jan Jonker, Drs. Hans Stegeman en Dr. ir. Niels Faber.

 

Onze sprekers:

Jan Jonker, Niels Faber, Hans Stegeman, Jan-Henk Welink, Dick Hortensius en Derk Loorbach. Tijdens elk college spreken ervaren gastsprekers open over hun ervaringen met het opzetten van circulaire activiteiten binnen hun organisatie. Er is veel ruimte voor vragen en discussie.

 

 

Meer artikelen uit de categorie: promoce

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws