like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Dit zijn de trends van 2020 in duurzame relatiegeschenken

Van: op 1 januari 2020

relatiegeschenk

Jaarlijks worden er miljoenen relatiegeschenken over en weer gestuurd. Natuurlijk wil jij je klanten duidelijk maken dat jij aan ze denkt en graag ze weer van dienst zal zijn. Ook bij een relatiegeschenk is duurzaamheid tegenwoordig een keuze. Bij Green Premium vind je naast andere producten zoals duurzame kleding ook duurzame relatiegeschenken. Dat is een goede manier om te laten zien dat ook jij je betrokken voelt bij het milieu en tevens een origineel cadeau te geven. Hieronder staan een aantal opties waar het duurzame karakter samengaat met een geschenk dat echt opvalt.

Oesterzwammen kweekset

Wat doe je met de koffieprut? Als je koffieprut in deze emmer verzamelt en daar het zakje met kweekmateriaal voor oesterzwammen aan toevoegt heb je een goede kweekbodem voor deze lekkere paddenstoelen. Je mengt het broedmateriaal in een laag koffieprut en vult vervolgens de emmer helemaal met prut. Na een week of 3 kan je de eerste oesterzwammen oogsten. Deze paddenstoel is een uitstekende vleesvervanger en krimpt nauwelijks bij bereiding. 

De emmers zijn uiteraard gemaakt van gerecycled plastic en food-graded. Een gepersonaliseerde emmer behoort tot de opties.

Wijn, maar dan anders 

Als jij een traditie wilt handhaven en je relaties wijn wilt sturen, overweeg dan eens de backpack-lijn. Dat zijn houten wijngeschenkdozen van FSC gecertificeerd vurenhout. De dozen zijn ontworpen door Nederlandse topontwerpers en herbruikbaar. Hierdoor wordt de fles wijn plotseling een luxe en duurzaam geschenk. Het is ook mogelijk om deze geschenkdozen te gebruiken voor lekkere hapjes. Personaliseren van de geschenkdoos kan middels lasergravering conform jouw wensen.

Lippenbalsem in karton 

Deze lippenbalsem is 100% plantaardig en voldoet aan de strengste eisen zodat deze ook door veganisten kan worden gebruikt. Het product is goedgekeurd door NATRUE, een organisatie die zich inzet voor de promotie van biologische cosmetica. Uiteraard verpak je een dergelijk natuurproduct niet in plastic maar in karton. Op een papieren label kan jij een boodschap of de naam van jouw bedrijf laten vermelden. Gewoon een leuke kleinigheid die je gedurende het gehele jaar als duurzaam relatiegeschenk kan aanbieden.

Badjas met logo 

Een badjas met logo is een enorm populair item. Dat weet men in hotels ook maar al te goed. Maar deze badjassen zijn bijzonder. Het model is klassiek en ze zijn er voor hem en voor haar. Het bijzondere zit in de hoogwaardige garens die ringgesponnen zijn. Dit houdt in dat het garen door een innovatief proces zo zacht als mogelijk wordt gemaakt. Uiteraard worden alleen biologische verantwoorde garens gebruikt waarbij tijdens de productie iedere vezel wordt rechtgetrokken. Het draagcomfort van deze jassen in dan fantastisch. Dit is het soort geschenk waarmee je een relatie duidelijk maakt dat hij of zij voor jou er echt toe doet. De jassen kunnen in diverse maten worden geproduceerd. Jouw logo of een boodschap wordt er in overleg op geborduurd wat de chique uitstraling nog eens verhoogt.

Ben jij overtuigd door deze duurzame relatiegeschenken, kijk dan op de website van Green Premium voor meer informatie.

Meer artikelen uit de categorie: Info

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws