like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Laptops vergelijken nu ook voor refurbished computers

Van: op 6 november 2018

laptops vergelijken

Na je telefoon is je laptop waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel in de verbinding met je vrienden en je werk. Daar vertrouw je doorgaans heel wat informatie aan toe waar je veilig en snel mee wil werken.

Maar ook je laptop heeft geen eeuwig leven, hoe zorgzaam je er ook mee omgaat. Uiteindelijk geeft hij een keer de geest, of raakt zo verouderd dat er niet meer goed mee te werken is. Dus ga je op zoek naar een andere. Dat kan een nieuwe zijn, maar veel duurzamer is het om te zien of een goed refurbished apparaat even goed voor jou kan voldoen als een nieuwe. En je wil natuurlijk de verschillen weten van al die mogelijkheden die er op je afkomen.

Aan wie vraag je advies? Als het om laptops gaat lijkt tegenwoordig iedereen wel expert te zijn. Maar vaak vooral van het apparaat van zijn of haar eigen keuze. Dus krijg je op een vraag naar de beste optie soms wel tientallen verschillende antwoorden, en zit je zelf nog steeds met een moeilijke keuze.

En als je zomaar online gaat rondkijken verlies je makkelijk het zicht op de beste laptop deal door de alsmaar wisselende prijzen van webwinkels. Wat je wil is dus een betrouwbare plek waar je laptops kunt vergelijken. Ook daarin tref je grote verschillen aan. Natuurlijk vergelijken ze allemaal op technische aspecten, de werkduur van de accu, het soort en de grootte van het geheugen, het beeldscherm en zo nog een tiental andere zaken.

Misschien wil je ook wel gebruikte laptops vergelijken. Want naast dat die keuze een stuk duurzamer is, zijn ze ook een stuk voordeliger. En de prijs blijft natuurlijk altijd van belang.

Maar die prijs is lang niet altijd constant, en wisselt regelmatig. Is er dan ook een vergelijkingssite waar je een wekker op een laptop of laptop merk kunt instellen die je een seintje geeft als de laptop in de aanbieding is of het door jou ingestelde budget heeft bereikt?

We hebben zo’n site voor je gevonden: op Knibble is laptops vergelijken zo makkelijk en compleet gemaakt dat je naast nieuwe ook gebruikte laptops kan vergelijken, en je een prijswekker kunt instellen die je waarschuwt als de beste aanbieding is verschenen. Van het zoeken naar de beste laptop vergelijkingssite hoef je dus niet meer wakker te liggen.

 

Meer artikelen uit de categorie: Info

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!