like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

NIEUW: de eerste verdiepende collegereeks Circulaire Economie

Van: op 5 december 2017

Weet jij hoe de Circulaire Economie écht werkt? Wat er nodig is voor een succesvolle transitie naar een circulaire organisatie en economie? En wat de belangrijkste circulaire organisatie- en businessmodellen zijn? Ontdek het tijdens de eerste verdiepende Collegereeks Circulaire Economie. Na deze collegereeks:

  • heb je een helder, nuchter en diepgaand inzicht in het concept circulaire economie
  • heb je inzicht in recente en innovatieve verdienmodellen en financieringsvraagstukken
  • beschik je over nieuwe kennis en praktische tools om zelf de transitie naar een circulaire organisatie te maken

Schrijf je in en start op 7 februari 2018.

Bullguard Internet Security, free 60 days Trial

 

Er wordt veel gesproken en geschreven over de Circulaire Economie. Lees bijvoorbeeld dit pakkende artikel van sprekers hoogleraar Duurzaam Ondernemen Jan Jonker en Niels Faber:

Strategieën voor de Circulaire Economie

Hoe komen principes en strategie-keuze(s) samen in een circulair business model? Is dat mogelijk? De toekomst ligt in een coöperatie-model, niet in een competitie-model. Lees verder

Onze sprekers:

Jan Jonker, Niels Faber, Hans Stegeman, Jan-Henk Welink, Dick Hortensius en Derk Loorbach. Tijdens elk college spreken ervaren gastsprekers open over hun ervaringen met het opzetten van circulaire activiteiten binnen hun organisatie. Er is veel ruimte voor vragen en discussie.

 

Meer artikelen uit de categorie: promoce

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws