like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

MVO Consultants en De CO2 Adviseurs samen verder als De Duurzame Adviseurs

Van: op 16 december 2018

moerkerk duurzame adviseurs

Op 13 december, tijdens een event van Stichting Nederland CO2 Neutraal, hebben Thijs Lindhout van De CO2 Adviseurs en Nick van Moerkerk van MVO Consultants bekend gemaakt dat ze per 1 januari 2019 samen verder gaan als De Duurzame Adviseurs. De twee vooraanstaande adviesbureaus op het gebied van duurzaamheid, energie en MVO werkten al langer nauw samen.

De afgelopen 7 jaar hebben zowel De CO2 Adviseurs als MVO Consultants veel bedrijven en overheden begeleid en ondersteund bij het behalen van CO2 en MVO certificaten, het schrijven van MVO verslagen en het opstellen van energie rapportages. Met De Duurzame Adviseurs willen we meer nadruk gaan leggen op het nemen van actie. Dit betekent dat we nog steeds rapportages opstellen, maar dat de focus komt te liggen op het implementeren van de plannen om daadwerkelijk te verduurzamen.Thijs Lindhout trekt zich terug uit de operatie en gaat zijn activiteiten als inspirator en spreker uitbreiden. Nick van Moerkerk is sinds een jaar directeur van beide bedrijven en neemt de dagelijks leiding van De Duurzame Adviseurs op zich.

Lees meer over:

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws