like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Virtuele uitstapjes voor tijdens de corona thuisdagen

Van: op 8 april 2020

virtuele uitstapjes

Op vakantie gaan is nu even niet aan de orde tijdens de corona thuisdagen. En als straks de crisis voorbij is en we kunnen weer reizen, zal alles anders zijn. Met nog meer aandacht voor duurzaamheid, hopen we.

Maar zolang we niet zelf op pad kunnen, kijkt duurzaammetvakantie.nl voor je rond naar creatieve oplossingen die mensen vinden om je toch mooie plekken te laten zien. Zo bieden we veilige 'uitstapjes' voor iedereen die nu veel thuis moet blijven.

Kijk bijvoorbeeld rond in steden waarvan je nog nooit gehoord hebt, diep in Rusland. Of amuseer je met otters in een Amerikaanse dierentuin.

Ook bijzonder is om te ervaren hoe al die toeristische plekken er uit zien zonder drommen mensen voor, achter en naast je. En loop gratis door de mooiste musea van over de hele wereld.

Ontdek hoe creatief mensen worden en heel nieuwe mogelijkheden bieden. Zoals een virtuele live-tour door Berlijn, mét gids, als je eigen priveprogramma.

Natuurlijk blijft het genieten van een afstandje, maar daarom hoeft de voldoening niet minder te zijn. En het is een mooie afleiding voor jezelf of voor je kids, als je zelf een rustig moment wil creëren om nog wat te werken.

Hier ga je naar de virtuele uitstapjes.

Duurzaamheid nog steeds ondergeschikt tijdens de vakantie

Vaak speelt duurzaamheid tijdens de vakantie nog een ondergeschikte rol, of zelfs helemaal geen. Dat is een gemiste kans. Want door duurzaam vakantie te vieren kun je een grote positieve impact maken. De “footprint” van je vakantie is namelijk aanzienlijk. En het is eenvoudiger dan je denkt om je vakantie duurzamer te maken.

Lees meer over: ,

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws