like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Alle peilingen op een rij voor de tweede kamerverkiezingen 2021

Van: op 8 juli 2020

Voor wie op elk moment een overzicht wil hebben van de stand van de peilingen voor de verschillende partijen en van alle peilers tijdens de aanloop naar de tweede kamerverkiezingen 2021 zetten we hier de belangrijkste polls en peilresultaten op een rij.

 

peilingwijzerDe Peilingwijzer geeft een overzicht van het gemiddelde van alle peilingen.


Frontbencher vergelijkt overzichtelijk vijf peilingen. Verzameld zijn de peilingen van de onderzoekbureaus Ipsos, TNS Nipo, I&O Research, EenVandaag en Maurice de Hond. De partijen worden geordend op basis van de uitslag van de laatst gepubliceerde peiling.

alle peilingen

Allepeilingen.nl vergelijkt de politieke peilingen van zeven bronnen, verzameld in een overzicht. Je kunt ook direct naar de afzonderlijke overzichten van de individuele peilers, en er is een lange historie zichtbaar:

Kantar Public, peil.nl van Maurice de Hond, de politieke barometer van Ipsos Synovate, I&O Research, de Stemming van Een Vandaag, LISS panel en NOS Peilingwijzer.


Kijk hier voor een overzicht van alle kieswijzers.

 

Lees meer over: , ,

Meer artikelen uit de categorie: Inzicht

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!