like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Bouw mee aan kunstkrab tegen zwerfvuil

Van: op 23 juli 2014

kunstkrabVanaf maandag 21 juli kan iedereen meehelpen met de bouw van een reuze krab van zwerfvuil uit zee. Haagse ku(n)stenaar Willem Boer en Vereniging Kust & Zee willen zo aandacht schenken aan de hoeveelheid afval in zee. Grote delen van de oceaan zijn veranderd in een plastic soep. Samen kunnen we er voor zorgen dat er niet nog meer afval in zee belandt.

Iedereen vanaf 4 jaar is welkom van maandag 21 juli t/m zaterdag 2 augustus 2014 tussen 11.00 en 17.00 uur in het Atrium Den Haag, behalve op zondagen, om te helpen meebouwen. Deelname is 2 euro. Van 4 tot en met 30 augustus wordt de reuze krab tentoongesteld in de hal van het Atrium.

Fairphone 3_Staring lady

City to Sea
Dit is onderdeel van het project City to Sea, een zomerproject van Vereniging Kust & Zee waarin kunstenaars en publiek van de stad tot het strand samenwerken aan duurzame oplossingen voor een zee zonder zwerfvuil. De hele zomer nodigt Kust & Zee ontwerpers, biologen, kunstenaars, kinderen en de bezoekers en inwoners van Den Haag en Scheveningen uit voor verschillende activiteiten die te maken hebben met natuur, afval, design/kunst en duurzaamheid. Voor de workshops in het Atrium werkt Kust & Zee samen met Stichting Atrium City Hall.

Actuele informatie: www.kustenzee.nl/citytosea

Lees meer over:

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws, Zuid-Holland

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws