like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Duurzame vakantiegangers met een verhaal gezocht

Van: op 13 oktober 2019

duurzaammetvakantie

Wie zijn vakantie duurzamer wil doorbrengen weet vaak niet waar te beginnen. Maar door je vakantie te vergroenen zet je wel flinke stappen op weg naar een klimaatvriendelijke levensstijl. Met de nieuwe website duurzaammetvakantie.nl helpen we je op weg. En we zoeken voorbeelden: mensen die al duurzaam met vakantie gaan en die hun ervaringen willen delen.

Gedeelde ervaringen zijn een belangrijke motivator om mensen over de streep te trekken. Daarom delen we op Duurzaammetvakantie.nl graag echte vakantieverhalen van mensen die hun reizen al duurzamer hebben gemaakt. En dat doen we niet alleen voor onszelf.

Ook voor een nieuw reportageprogramma voor een grote organisatie zijn we op zoek naar een familie die zo veel mogelijk duurzaam op vakantie gaat. Gaan jullie zoveel mogelijk in eigen land op vakantie of nemen jullie als gezin altijd de fiets om mee op vakantie te gaan? Of weten jullie wel hoe je op reis kan gaan naar een verre bestemming? Dan zijn we op zoek naar jullie.

In deze reportage willen we graag jullie verhaal horen.  Spreek dit jullie aan of kent u een familie dan komen wij graag in contact met jullie. Stuur een mail naar redactie@duurzaamnieuws.nl

Wij nemen contact met je op wanneer je verhaal is geselecteerd voor publicatie op Duurzaammetvakantie.nl of voor de reportage van de ANWB.

Lees meer over:

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!