like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN

Met de hond op vakantie naar de Ardennen? Dit zijn jouw mogelijkheden

Van: op 27 augustus 2020

ardennen

Met het boeken van een vakantie naar de Ardennen houd je altijd rekening met een aantal zaken. Vooral wanneer je jouw hond graag mee wilt nemen is het belangrijk om op zoek te gaan naar hondvriendelijke vakantiehuizen Ardennen. Je bent er dan niet alleen van verzekerd dat je hond welkom is, maar ook dat je kunt gaan genieten van een heerlijk verblijf in een schitterende omgeving.

Je hebt gelukkig ook in de Belgische Ardennen heel wat mogelijkheden wanneer je jouw hond graag mee wilt nemen.

De mogelijkheden voor een vakantiewoning met ruime tuin

Je kunt in de eerste plaats kiezen voor een vakantiehuis met omheinde tuin. Zo heeft jouw hond alle ruimte, ook als je besluit een ochtend in het vakantiehuis door te brengen. Het is dan ook mogelijk om je hond lekker los te laten lopen in de tuin. Het is niet alleen voor je hond, maar ook voor jou lekker om te kiezen voor een verblijf met een ruime tuin die goed omheind is. Samen met je trouwe viervoeter kun je volop gaan genieten van een ontspannen vakantie op een mooie locatie. In de Ardennen vind je volop grote vakantiewoningen met ruime tuinen.

Samen genieten in de natuur

Wat dacht je van een heerlijk vakantiehuis in de natuur? Behalve dat de Ardennen een groot natuurgebied is, kun je ook mooie plekjes opzoeken waar je met je hond kunt wandelen. Een vakantieverblijf in de buurt van Nationaal Park Les Haute Fagnes is een goede optie. De mooie wandelpaden die door de heide lopen zijn goed geschikt voor wandelingen met je hond. Ook in de omgeving van Chimay en Couvin in het zuidwesten van de Ardennen kun je volop genieten van schitterende natuurgebieden en mooie wandelpaden.

Een rustig vakantieverblijf in de Ardennen met je hond

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een verblijf in het bos. In de Ardennen vind je veel vakantiehuizen verscholen in de bossen. Een vakantiehuis in het bos is ideaal: je hond heeft alle ruimte om tijdens de wandelingen overal te snuffelen en de omgeving te gaan ontdekken. En ook jij kunt volop genieten van de oase van rust in het hart van de Ardennen. Het aanbod van vakantiehuizen in het bos is groot en dat betekent dat je zeker kunt zijn van een heerlijk verblijf in een prachtige omgeving. En met een vakantie in de Ardennen hoeven jij en je hond ook niet lang te reizen!

Meer artikelen uit de categorie: Info

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws