like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Energiecommissie roept nieuw kabinet op tot structureel klimaatbeleid, teken ook!

Van: op 21 maart 2017

ruud koornstra energiecommissaris energiecommissieWij ondersteunen het initiatief van De Nationale Energiecommissie om samen  versneld over te schakelen op 100% schone energie uit Nederland. Zo kunnen we allemaal meedoen. Allereerst de oproep aan het nieuwe kabinet ondertekenen via www.energiecommissie.nl deze verspreiden via social media. Wij hebben al ondertekend.

 

Snel naar 100% schone energie uit Nederland

De Nationale Energiecommissie zoekt verbinding in het hele land om de energietransitie te versnellen. Het netwerk van netwerken. Samen druk uitoefenen op Den Haag om nu echt werk te maken van een samenhangend klimaatbeleid en de noodzakelijke versnelling van de energietransitie. Er liggen grote kansen, niet alleen voor het bedrijfsleven en niet alleen voor ons milieu. Nederland kan koploper worden op het gebied van duurzame energie. Dat vereist een actieve rol van de overheid: we willen visie en een langetermijnbeleid.

We streven naar 500.000 ondertekenaars, nog vóór de kabinetsformatie.

Teken ook op www.energiecommissie.nl  #daartekenenwijvoor

Dank je wel!

Lees meer over: ,

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
 

Reacties: (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Anton schreef:

  Schone energie gaat over minder CO2. Wat ik mis is de aandacht voor energiebesparen en uitstoot door intensieve landbouw.

 2. Duurzame Fred schreef:

  Ik denk niet dat het kabinet zich een hoedje schrikt van deze petitie. Toch heb ik de moeite willen nemen om te gaan tekenen. Mijn volgnummer was 5.057.
  In Rutte heeft er 71 procent geen vertrouwen in. Gezien de reactie’s van Buma na de verkiezingen, gaat Buma in de buurt van Rutte komen. Want hij vind duurzame agende van Klaver ook niets. Wie weet schrikt Buma wel een beetje?

 3. Koos van grinsven schreef:

  Wij willen groen!

 4. Lex schreef:

  getekend

 5. Y. Langen schreef:

  Goede zaak, deze petitie.

 6. Cor Mastwijk schreef:

  Het heeft al veel te lang geduurd, er moet NU AKTIE worden genomen!
  HET IS 12 uur!!