like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Drinkwater vervuild met pesticiden en geneesmiddelen

Van: op 11 mei 2017

aqua purica waterfilterBiologisch eten wordt steeds meer de norm. Niemand wil herbiciden en pesticiden en andere chemicaliën binnenkrijgen. Toch krijgen we nog steeds dagelijks een hele dosering van allerlei schadelijke stoffen binnen via ons kraanwater. De steeds verdere vervuiling van het drinkwater met pesticiden, geneesmiddelen en vele andere stoffen is de afgelopen tijd gerapporteerd door onder meer: de NOS, TROS Radar, Trouw en diverse andere dagbladen en het RIVM. Iedereen die zijn gezondheid serieus neemt, zal daarom een oplossing willen. Omdat er geen enkel, realistisch perspectief is dat de waterkwaliteit op korte termijn zal verbeteren, blijft er maar één duidelijke oplossing over: het kraanwater thuis filteren. [advertorial]

 

Eenvoudige oplossing

De beste totaal oplossing voor dit probleem word aangeboden door Aqua Purica. In samenwerking met Duurzaamnieuws.nl bieden zij nu een zeer interessante actie. U kunt eenvoudig informatie aanvragen via: www.aquapurica.nl/duurzaamnieuws

 

Drinkwater bedrijven waarschuwen zelfs voor risico’s van chemische lozingen

Drinkwater bedrijven hebben onlangs publiekelijk aandacht gevraagd voor het terugdringen of stoppen van de mogelijkheid voor industrie om chemicaliën te kunnen lozen in het oppervlaktewater. Het is namelijk vrijwel onmogelijk om het water nog voldoende te kunnen zuiveren wanneer deze chemicaliën in grootte hoeveelheden worden geloosd zo blijkt uit de reportage van de NOS. De afgelopen weken is er behoorlijk veel stof opgewaaid door de situatie omtrent de stof GenX van Chemours in de regio Dordrecht. De situatie van industrieterrein Chemelot in Maastricht met de stof pyrazool, speelt ook al enkele jaren. Volgens stukken in handen van het AD blijkt duidelijk dat de situatie de drinkwater kwaliteit wezenlijk bedreigd. Groen Links heeft aangekaart dat zij veilig en gifvrij drinkwater willen voor alle Nederlanders.

 

Watervitalisatie

De kwaliteit van water is niet alleen afhankelijk van de chemische samenstelling, maar ook van de moleculaire structuur. Water in de natuur is levend en wordt vitaal genoemd. De kwaliteit van water dat stilstaat, ook wel dood water genoemd, is zeer slecht. Kraanwater lijkt door vele onnatuurlijke invloeden sterk op dood water. De laatste jaren is er door diverse onderzoekers steeds meer informatie naar voren gebracht over dit aspect van de waterkwaliteit.

Dit betekent dus dat gewoon leidingwater vol zit met schadelijke informatie van vervuilende stoffen. Deze informatie werkt in op ons lichaam als we het water drinken. Als we gezond drinkwater willen, is chemische zuivering niet genoeg. Vitalisatie herstelt de structuur van water naar zijn natuurlijke toestand. Natuurlijk water heeft een prachtige kristalstructuur.

 

Een echte oplossing

Aqua Purica verkoopt via de Royal Serie een product om de waterkwaliteit definitief in het hele huis sterk te verbeteren. Het systeem filtert en vitaliseert al het water in het huis. Het systeem wordt geïnstalleerd direct na de watermeter, meestal in de meterkast of waterput. Met ons systeem krijgt men zowel in de keuken als in de badkamer, zuiver en vitaal water. Dit water is gezuiverd van vervuiling en gerevitaliseerd. Wij leveren het gezondste water van Nederland.

Het water wordt door dit systeem gefilterd van alle ongewenste stoffen; bovendien, het water in jouw huis wordt veel ‘vitaler’. Het krijgt weer zijn oorspronkelijke, natuurlijke kwaliteit.

 

Tijdelijk ontvang je € 299 voordeel

Aqua Purica biedt nu speciaal in samenwerking met Duurzaamnieuws.nl een unieke actie aan. Het waterfiltersysteem dekt al jouw waterbehoefte, in je hele huis dus. En dat voor een laag jaarbedrag. Vraag direct info aan: www.aquapurica.nl/duurzaamnieuws

Eén oplossing, nu met heel veel voordeel

  • Water is de basis van al het leven; gezondheid start met zuiver en vitaal water!
  • € 299 voordeel
  • Ontvang €149 korting bij aanschaf van het waterfiltersysteem (goed voor het gehele huis), plus 1 gratis extra filter twv. €149.
  • Slechts 100 systemen beschikbaar voor deze actie. Geldig tot 31 mei 2017. Vraag daarom direct informatie aan: www.aquapurica.nl/duurzaamnieuws

 

Meer artikelen uit de categorie: Advertorial, Info