like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN

Green Experience Centre opent haar deuren

Van: op 14 mei 2014

green experience centreHet groene warenhuis Green Experience Centre opent 17 mei de deuren voor het grote publiek. Iedereen die een groen bestaan wil leiden, en zo ook nog eens kosten wil besparen, kan er zijn of haar hart ophalen in dit kenniscentrum aan de Douwe Tammingawei te Leeuwarden.

Vanaf 17 mei kunnen geïnteresseerden in het Green Experience Centre alle informatie vinden op het gebied van onder meer verlichting, elektrische auto’s, waterbesparing, isoleren van woningen, hybride installaties, onderhoudstips, zonne-energie, etc. Bezoekers kunnen uitgebreid kennis maken met groene producten, workshops volgen of op een elektrische scooter stappen voor een testrit. Ondertussen zijn er ook lekkere versnaperingen uit de regio te nuttigen. Alle producten, mogelijkheden en versnaperingen wordt de bezoeker aangeboden door lokale bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Deze lokale ondernemers staan met hun bedrijf gepresenteerd in het centrum van duurzaamheid, zij staan zowel de consument als de ondernemer graag te woord over duurzaamheid.

Het Green Experience Centre wordt zaterdag 17 mei officieel geopend om 13:00 uur. Deze opening is een uniek uitje voor het hele gezin. Vanaf deze datum is het centrum elke donderdag tot en met zaterdag geopend. Maandelijks wordt er een 'repair café' georganiseerd. Hier is het mogelijk om met bijvoorbeeld kapot huishoudelijk apparatuur langs te komen, om deze samen met professionele begeleiding te repareren. Online alvast kennis maken met het groene centrum kan via greenexperiencecentre.nl.

Lees meer over: ,

Meer artikelen uit de categorie: Friesland, Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws