like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN

Natuurgenezer Boudewijn Leliveld maakt water weer vitaal

Van: op 15 november 2016

Boudewijn Leliveld vitaal water[ advertorial ] De één is er sceptisch over, de ander gelooft heilig in de heilzame werking er van. Vitaal water. Boudewijn Leliveld is een natuurgenezer die al tientallen jaren werkt met mensen. Hij is specialist is op het gebied van het inzetten van energetische trillingsfrequenties om het lichaam en de organen weer in balans te brengen. In zijn jarenlange ervaring heeft hij ingezien op welke wijze het menselijk lichaam door de omstandigheden van deze tijd wordt belast.

We hebben bijvoorbeeld te maken met voeding van steeds lagere energiewaarde, belasting door straling, stress, belasting door chemische medicijnen, luchtverontreiniging en belasting van ons drinkwater. Vanuit zijn ervaringen met cliënten in zijn praktijk zocht Boudewijn naar een manier om mensen op grote schaal te helpen zelfbewuster en autonomer te leven.

Hij realiseerde zich dat water een ideale manier was om mensen te bereiken. Daarom ging hij op zoek naar een geschikt medium om de krachtige energie waarmee hij zich als natuurgenezer kon verbinden over te dragen aan het drinkwater. Zo ontstond de eerste watervitaliser. In eerste instantie werd daarvoor keramiek gebruikt. Daarna is hij overgegaan op roestvast staal, dat zeer bros is en goed energie trillingen kan vasthouden.

Hij ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: zilver en goud en informatie van schelpenkalk kon toepassen om de effecten van de vitaliser te versterken en te verbreden. Op deze wijze worden mensen via het gevitaliseerde water fysiek en energetisch ondersteund om vanuit hun eigen kracht te leven en beter om te gaan met belastende omstandigheden in het leefmilieu.

vitaliser voor het hele huis

vitaliser voor het hele huis

De vitalisers werken door middel van overdracht van trillingfrequenties en implosie. Implosie wil zeggen dat een lagere energetische kracht zich aan een hogere energetische kracht aanpast. In de vitaliser is een energetische kern aanwezig die de structuur van watermoleculen reorganiseert waardoor belastende frequenties van stoffen waarmee het water in aanraking is geweest worden getransformeerd. Ook zijn de zouten en mineralen in het water weer in balans zodat ze weer kunnen functioneren zoals het bedoeld is.

De mineralen die als colloïdale (fijnere) deeltjes zijn opgelost in het water worden door de energie van de vitaliser nog fijner. Daardoor kan de energetische kracht van de vitaliser zich via deze mineralen beter met de aarde verbinden en belastende invloeden, bijvoorbeeld straling, omzetten.

De kracht waar de vitaliser mee is verbonden is eigen aan de mens, de vitaliser versterkt de verbinding met de eigen innerlijke essentie. Als je er meer over wil weten of een vitaliser wil aanschaffen kun je terecht op www.vitaaldrinkwater.nl

Als je voor 30 november een watervitaliser of een ander Leliveld product bestelt, of een offerte aanvraagt krijg je 10% korting met code: DZWATER

 

Jay Uijttewaal van Heerlijk Water
Heerlijk Water is hoofdconsulent van Leliveld Watervitalisers.

Lees meer over:

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws