wecycle gameIn 2.500 winkels staan Wecycle-inleverbakken voor afgedankte kleine elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste). Deze zijn onderdeel van de online ‘Recycle Games’. Doel is om via de Recycle Games de inleverbakken bekender te maken en meer e-waste in te zamelen. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste.

De Recycle Games werken als volgt: de consument kan de eerste twee levels direct spelen op zijn desktop, tablet of smartphone. Om de levels 3 en 4 te spelen, moet het spel worden ontgrendeld. Dit kan bij elke Wecycle-inleverbak voor kleine elektrische apparaten en/of spaarlampen. Als een consument bij een inleverbak in de buurt is, wordt het spel gratis ontgrendeld zodat verder kan worden gespeeld. Dit werkt via GPS (Global Positioning System). Voor elk behaald level maakt de consument kans op leuke prijzen. De Recycle Games zijn gratis en tot einde dit jaar te spelen. Meer informatie: wecycle.nl/inleveren.

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. - Hier kun je lid worden. - En hier kun je doneren.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws