boek repair cafeStichting Repair Café bestaat vijf jaar en viert dat met de publicatie van het boek Weggooien? Mooi niet! Het boek is geschreven door Martine Postma, oprichter van de stichting die het Repair Café-concept in vijf jaar tot een wereldwijd succes maakte.

Een Repair Café is een ontmoetingsplaats in de buurt waar iedereen met hulp van handige vrijwilligers zijn eigen kapotte spullen kan (leren) repareren. Nederland telt intussen bijna 300 Repair Café-locaties. Wereldwijd zijn het er al ruim 700, verspreid over zestien landen, waaronder België, Duitsland, de Verenigde Staten en zelfs Australië.

Vraag Offerte aan

In Weggooien? Mooi niet! beschrijft Martine Postma het ontstaan en de razendsnelle verspreiding van het Repair Café. Vrijwilligers en bezoekers leggen uit waarom ze komen. En je steekt wat op van de reparaties die worden beschreven, handige informatie waarmee je zelf aan de slag kan.

Boven alles leer je de Repair Café-mentaliteit kennen. De positieve houding die in alle Repair Cafés voelbaar is, het denken in oplossingen: je vindt ze terug op elke pagina van het boek.

Uitgeverij Genoeg
ISBN: 9789490298067
Prijs: € 16,95

Bestellen kan hier: http://repaircafe.nl/product/boek-weggooien-mooi-niet/

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. - Hier kun je lid worden. - En hier kun je doneren.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws