like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
Utrecht | 21.06.2016

Bijeenkomst ‘Terugdringen van voedselverspilling en afval’

Van: op 6 juni 2016

In het voorjaar en de zomer van 2016 gaat de gemeente Utrecht actief op zoek naar manieren om samen met burgers, organisaties en bedrijven het stedelijk voedselsysteem van Utrecht en omstreken gezonder, duurzamer en eerlijker te maken. Er worden vier themabijeenkomsten georganiseerd. De verschillende onderdelen komen in september samen in een voedselevenement, waarin we op zoek gaan naar een gemeenschappelijke voedselagenda voor de regio Utrecht.

(Bijeenkomst 3) Voedselverspilling is van alle tijden. Maar met een groeiende wereldbevolking en diverse grote milieuvraagstukken wordt het tegengaan van verspilling steeds relevanter. Samen zoeken we verbindingen en nieuwe kansen voor initiatief.

Meer informatie

Meer artikelen uit de categorie: Overige

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!