like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Duurzame tuinmeubelen die tot wel 15 jaar meegaan

Van: op 20 juli 2018

tuinbanken tuinmeubelen

Nederlanders houden van hun tuin. Als het gaat om veranderingen aan woningen, zou 33% van de Nederlanders iets willen veranderen aan hun tuin, erf of patio. Evenveel mannen als vrouwen vinden veranderingen aan de tuin belangrijk. 

Meestal gaat de voorkeur dan uit naar een groene tuin; betegelde tuinen zijn duidelijk op hun retour. Dat is ook duurzamer, zeker tijdens regen: in een groene tuin kan de bodem het water makkelijker opnemen. Bovendien zijn groene tuinen beter voor insecten en voor vogels.

 

Ontspannen

En waar ontspan je nu beter dan in een weelderige omgeving met struiken en bloemen? Luxe tuinmeubelen staan daarom volop in de belangstelling, zeker tuinbanken. Voor elke tuin is er da nook wel een type tuinbank die prima past. Zo past een houten tuinbank perfect in een romantische stadstuin en staat een moderne, aluminium bank perfect bij een nieuwbouwhuis of een modern ingerichte tuin. Ook kan een tuinbank prima op een wat ruimer balkon passen.

Buitenmeubels zijn in het algemeenvan heel duurzame materialen gemaakt en kunnen makkelijk vele jaren buitenleven aan. Overtuig je zelf en ga eens kijken in een tuinmeubelshop; daar vind je zeker de tuinbank voor jouw ontspannen uurtjes tuinleven.

 

Meer artikelen uit de categorie: Info