like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Geef je tuin een duurzame afwerking

Van: op 7 juni 2017

Als je een schutting om je tuin gaat zetten, of een terras gaat aanleggen denk je al snel aan hout als materiaal voor de afwerking. Dat ziet er heel natuurlijk uit. Maar wie voor duurzaam wil kiezen vindt in houtcomposiet een mooi alternatief. Dat materiaal is vervaardigd uit gerecycled plastic en (fsc) houtvezels. Het is qua uiterlijk nauwelijks van volhout te onderscheiden, maar is onverwoestbaar en heeft geen chemische behandelingen nodig zoals impregneren, schilderen of beitsen. [advertorial]

Met composiet producten van het topmerk ProDeck™ kunt u direct van het mooie weer genieten, zonder af te doen aan de sfeer van uw tuin: houtcomposiet ziet er uit en voelt aan als echt hout. Composiet Zweeds rabat, composiet schuttingen, composiet tuinschermen, composiet schuttingplanken, composiet vlonderplanken en composiet terrasplanken zijn bovendien zeer goed bestand tegen vocht en zelfs tegen zeewater. Ook vergrijst, splintert en rot composiet niet.

Producten van dit materiaal gaan buitengewoon lang mee. Daarom krijgt u garantie voor de lange levensduur van onze composiet schuttingen, composiet tuinschermen, composiet terrasplanken, composiet vlonderplanken en Zweeds rabat. Houtcomposiet of woodcomposiet is hét alternatief voor echt hout. Het heef dezelfde natuurlijke uitstraling en vrijwel géén onderhoud.

De vlonder-terrasplanken van ProDeck™ van ProDeck™ zijn vervaardigd uit voornamelijk FSC-gecertificeerde houtvezels in combinatie met duurzame hoogwaardige toxivrije gerecyclede polymeren.

WoodComposiet is de beste leverancier van composiet vlonderplanken, composiet terrasplanken, composiet tuinschermen, composiet schuttingen en composiet Zweeds rabat in Nederland. en levert aan groothandels, aan hoveniers en aan particulieren.

Om een goed beeld te krijgen van alle composiet­ producten kunt u een bezoek brengen aan de buitenshowtuin in Heerhugowaard (in Noord-Holland, vlak bij Alkmaar). In deze tuin ziet u producten die al vele jaren weer en wind doorstaan. Hier krijgt u bij daglicht een reëel beeld, u kunt — veel beter dan in binnenshowrooms — de kleuren beoordelen zoals ze ècht zijn.

 

Meer artikelen uit de categorie: Info