like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN

Hoe verduurzaam jij je huis? Laat het weten.

Van: op 23 juni 2020

groendak

Ben je huiseigenaar en merk je dat er nog veel onduidelijkheid is in de financiële mogelijkheden voor de verduurzaming van je woning? Of heb je wel gekeken naar de mogelijkheden maar mis je een optie die bij jou past? Laat het weten! Graag horen we van huiseigenaren waar zij voor kiezen wanneer ze besluiten om de verduurzaming van hun woning te financiering.

Voor een afstudeeronderzoek bij TNO en de VU wordt er momenteel gekeken  naar de voorkeuren van huiseigenaren over verschillende financieringsopties voor woningverduurzaming. Op basis van jouw antwoorden kan dan gekeken worden waar huiseigenaren behoefte aan hebben bij het verduurzamen van hun woning. Deze resultaten worden dan ook besproken met meerdere partijen zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken, NIBUD, Rabobank en SVn. Op die manier kan jij helpen om ervoor te zorgen dat verschillende financieringsopties voor woningverduurzaming straks beter aansluiten op jouw behoeftes. 

Speedpedelecs.com - Dé specialist in Speed Pedelecs

Dus indien je huiseigenaar bent kan je helpen door middel van het invullen van een korte vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en bij deelname maak je kans op één van de vijf bol.com tegoedbonnen ter waarde van 25,-. 

Klik hier voor de vragenlijst.

 

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws