like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Hoe vitaal drinkwater je energieker maakt

Van: op 27 september 2016

vitaliser vitaal drinkwater[ Advertorial ] De structuur van water in menselijke lichaamscellen is in principe vitaal. Het heeft een natuurlijke ordening en is bruikbaar voor allerlei lichaamsprocessen. Het lichaam vitaliseert zelf het water dat het inneemt, alleen onttrekt het zo energie aan het lichaam. Om dit te voorkomen kun je het water vitaliseren met een watervitaliser. Het lichaam kan het water alleen goed gebruiken en zonder inspanning opnemen als het structuur heeft. Het is ook goed als vitaal drinkwater enige mineralen bevat.

 

Waarom is ons leidingwater niet vitaal?

Het water krijgt door chemische stoffen en straling rare, disharmonieuze structuren. Dat resulteert in water met een lage vitaliteit die het lichaam belast. De vitale kracht van natuurlijk water ontbreekt.

Fairphone 3_Staring lady

Het kost het menselijk lichaam energie om water op te nemen dat geen natuurlijke vitaliteit heeft en informatie van belastende stoffen bevat. Daarom is het belangrijk om het water te vitaliseren waardoor het weer levenskracht krijgt en het menselijk lichaam weer ondersteunt.

Om dat effect te laten zien hebben we recentelijk twee vitaal water testen gedaan. Een met het ontkiemen van plantjes, en een met de houdbaarheid van bloemen.

veldsla-grafiekIn de eerste test werden 35 veldsla plantjes gezaaid in potgrond in een neutrale omgeving op een vensterbank. De ene pot werd vitaal gefilterd en ontkalkt water gegeven en de andere gewoon Gronings leidingwater. Het resultaat zie je op de foto bovenaan deze blog en in de grafiek hiernaast. De test met twee bossen bloemen leverde een vergelijkbaar resultaat op.

 

Wat gebruikers zeggen

vitaliserInmiddels gebruiken al veel mensen een vitaliser. Ze delen hun ervaringen met een leiding-watervitaliser voor het hele huis. Dit zeggen klanten van Heerlijk Water die deze producten gebruiken:

Werkelijk het is een genot, douchen, wassen, drinken, de vogels en de hond genieten en stralen ! Hun vacht glimt, ook die van de hond ondanks zijn 11,5 jaar. Krijgt voer van Yarrah en drinkt dagelijks vitaal water wat hem vitaal houdt, mensen denken allemaal dat het een jonkie is van 2 jaar.
Christian Neuteboom 22-06-2015

Ik ben zeer blij met onze watervitaliser. Zeg maar een 5!
Vooral het douchen beleef ik iedere keer weer als een feestje. Het lijkt erop dat de luchtwegen helemaal van opengaan.
Drinken van dit water is ook heerlijk. Kortom, helemaal tevreden!
Agata Bengsch-Soltyszewska 15-02-2016

Het is nu 6 weken geleden sinds de installatie van de vitaliser (en hele huis waterfilter), en ik merk zeker dat het water in kwaliteit veel beter, lekkerder, zachter en "voller" smaakt. Ik vind het lastig te omschrijven wat er in het huis is veranderd. Het eerste wat opkomt is fluweel. Alsof de atmosfeer zachter, fluweelachtig, wollig is geworden. Op dit moment logeren mijn dochter, echtgenoot en drie kinderen bij ons. Dat gaat altijd in harmonie, maar nu lijkt het nog vrediger te zijn. Kan het niet zo goed omschrijven, een warme zachte deken?!
Dolly van Donk 17-8-2016

 

Waarom ik met Heerlijk Water begon

'Ik was op zoek naar iets wat de kwaliteit van mijn drinkwater kon verbeteren omdat ik weerstand had om het gewone leidingwater te drinken. Eind 2005 maakte ik via een excursie contact met Boudewijn Leliveld, de uitvinder van de watervitaliser. Het water wat ik hier dronk smaakte vol en zacht.

Nadat ik een watervitaliser op de leiding had laten installeren voelde ik meer rust in huis. Het water werd veel zachter en ik dronk vanuit mezelf meer water, ook douchen werd heerlijk ontspannende ervaring met dit water. Wat mij ook opvalt is dat mijn huid ongewoon zacht is sinds ik vitaal water gebruik.' Dat zegt Jay Uijttewaal, de eigenaar Heerlijk Water.

Wil je meer weten over wat vitaal water met jou kan doen? Kijk dan op vitaaldrinkwater.nl

Tot en met 15 -10-2016, 10% korting bij een volgende bestelling bij Heerlijk Water met code: DZNWATER (uitgezonderd waterontkalkers en installaties).

Meer artikelen uit de categorie: Advertorial, Inzicht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws