like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Internationaal nieuwsoverzicht in vier talen op Duurzaamnieuws

Van: op 10 april 2016

woheaderNieuw op Duurzaamnieuws: een overzicht van duurzaam internationaal nieuws. Op de overzichtspagina www.duurzaamnieuws.nl/internationaal is vanaf vandaag nieuws over duurzaamheid van media uit de gehele wereld te lezen in vier talen: engels, frans, duits en spaans. Een handig overzicht op één pagina, zodat je niet meer het halve web hoeft af te struinen. Wie nog titels mist mag ze doorgeven.

Kijk verder op www.duurzaamnieuws.nl/internationaal

 

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dan kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
 

Reacties: (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Diny Siebers schreef:

  Beste Peter van Vliet en overige redactie-leden.

  Nu ik nog even wil reageren op het artikeltje over ‘Duuurzaamnieuws-internationaal-in vier talen’ is het al vervangen door het vele andere nieuws.
  Ja zo gaat dat in Duurzaamnieuws. Het is niet bij te houden…

  Bij het lezen van genoemd artikel werd ik zó diep ontroerd vanwege het feit dat de redactie van Duurzaamnieuws dit zomaar – even tussendoor – aan ons aanbiedt, dat ik wel moet reageren. Wat een geschenk! Wat een werk moet daar inzitten.
  Beste mensen, dank jullie wel!