like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Word nu lid, dan gaan we samen van grijs naar groen

Van: op 23 september 2019

van grijs naar groen

Het was weer een hete zomer, met records aan temperatuur en bosbranden van de Amazone tot aan de randen van de Noordpool. Gelukkig is er ook goed nieuws: steeds meer bedrijven zetten zich in voor duurzaamheid en bescherming van het klimaat.

Nu de vakantie voorbij is gaan we ook met duurzaamnieuws.nl weer vol nieuwe energie verder met onze beweging van grijs naar groen. En daar hebben we jou bij nodig, als lid. Want als lid help je mee om onafhankelijke nieuwsvoorziening voor een duurzame en klimaatveilige wereld in stand te houden. En je helpt actief mee om meer CO2 uit de lucht te halen. (dit jaar was dat al meer dan 50 ton)

Begin daarom het nieuwe seizoen groen en word lid. Dat kan al vanaf € 2,77 per maand.

Om lid te worden klik je hier.

 

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis en Duurzaamnieuws behoort tot de organisaties waar de pijn meteen steekt. Een heel groot deel van onze inkomsten is plots weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want ook dit gaat voorbij en dan is een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!