like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Wedstrijd: Beste columnist Nieuwe Business Modellen gezocht

Van: op 28 oktober 2014

typoKrijg jij bij het woord 'duurzaamheid' een twinkeling in je ogen en droom je van je eigen wereld-verbeterende bedrijf? Of ben jij berucht om de vlammende betogen waarmee jij je groene vrienden van hun duurzame idealen afhelpt? Deel jij als groot fan van de WEconomy je eten op Thuisafgehaald, je spullen op Peerby en je auto op Snappcar? Of krijg je schimmel op je voeten bij alles wat met duurzaam ondernemen te maken heeft? Heb jij duidelijke ideeën over nieuwe business modellen en ben je niet bang ze te melden? Dan zijn we op zoek naar jou.

Op 13 november aanstaande vindt het Symposium over Nieuwe Business Modellen plaats.  Schrijf voor die gelegenheid een zinderende, grappige, gedurfde of simpelweg briljant geschreven column van maximaal 400 woorden over nieuwe business modellen. Stuur deze uiterlijk 8 november naar officenbm@fm.ru.nl. Uit alle inzending maken we dan en selectie. De door ons gekozen inzender (v/m) krijgt de mogelijkheid om zijn of haar column voor te dragen op 13 november in een volle Domkerk. Daarnaast wordt je column op Duurzaamnieuws.nl gepubliceerd.

Fairphone 3_Staring lady

Meld je aan voor de wedstrijd op: www.duurzamecolumnwedstrijd.nl

Meer weten over het symposium Nieuwe Business Modellen?:  www.nieuwebusinessmodellen.info

NB: over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

 

 

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws