seksspeeltje

Het allereerste biologisch afbreekbare en recyclebare seksspeeltje heeft het daglicht gezien. In deze tijd van afval scheiden, plastic vermijden en duurzaam winkelen kan het ook in bed niet achterblijven met een milieuvriendelijk product. Womanizer maakte daarom het groenste seksspeeltje dat ooit gecreëerd is. Het product gemaakt van het innovatieve, biologisch afbreekbare Biolene is volledig recyclebaar. 

Womanizer staat voor de vele facetten van zelfliefde en genot. Maar dat is niet alles. Het merk staat ook voor verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Met de nieuwe PREMIUM eco is een eerste stap gezet naar de productie van duurzame en milieuvriendelijke seksspeeltjes. Hiervoor is het design gewijzigd zodat het product gemakkelijk gerecycled kan worden. In dit speeltje wordt een innovatief alternatief materiaal gebruikt - Biolene.

Genieten en goed doen

“De kwaliteit van de unieke luchtdruk stimulatie van de clitoris is exact hetzelfde als bij de andere Premium modellen. Dit speeltje is dus ideaal voor wie wil genieten van het unieke womanizer gevoel en tegelijkertijd iets goeds wil doen voor het milieu” aldus Laura Staal van Womanizer.nl. "Je plant zelfs één boom bij aankoop van een Womanizer Eco via de non-profit organisatie One Tree Planted."

Seksspeeltje van Biolene

PREMIUM eco is  het eerste seksspeeltje ontworpen met speciale aandacht voor milieubescherming zonder dat de kwaliteit wordt opgeofferd. Het grootste verschil met zijn technische voorgangers: hij is gemaakt van biologisch afbreekbare Biolene. Dit is een absoluut uniek biomateriaal van Womanizer dat volledig biologisch afbreekbaar is. Dit maakt het een uitstekend alternatief voor ABS-kunststof. Dus als je ooit besluit om afstand te doen van je speeltje, creëer je geen afval.

Biolene is een bioplastic gemaakt van herbruikbare grondstoffen - voornamelijk maïszetmeel. Het is een uitstekend milieuvriendelijk alternatief voor conventionele, op fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen. Het vermindert niet alleen de impact bij de productie, het vermindert ook de hoeveelheid afval, aangezien het 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar is.

Vervangen, recyclen, opnieuw opladen

Recyclen wordt wel heel makkelijk, want de PREMIUM eco kan helemaal in losse onderdelen uit elkaar worden gehaald. Hij heeft een vervangbare, oplaadbare batterij, zodat het seksspeeltje blijft presteren zo lang als iemand dat wil. De verwisselbare Lithium-Ionen-Accu 14500 met 3,7 Volt is oplaadbaar en ook gemakkelijk uit de womanizer te verwijderen indien gewenst. Je kunt de accu niet met een AA-batterij vervangen mocht deze aan vervanging toe zijn. Dit kan alleen met eenzelfde accu. Deze is in de meeste elektronicawinkels verkrijgbaar.

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. - Hier kun je lid worden. - En hier kun je doneren.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws