Het online magazine MNLK.nl is er voor de man, de echte man. Een breed scala over alles wat met een echte man te maken heeft passeert de revue. Zo wordt er bijvoorbeeld de vraag gesteld hoe je een als man een betere man wordt. Een vraag voor echte mannen in wording en een weet voor de echte man. Het magazine is erop gericht het mannelijke publiek te bereiken tussen de 25 en 50 jaar. Het doel van het nieuwe magazine over mannen is met name om mannen te inspireren op vele vlakken, maar ook uiteraard flink entertainen, met als einddoel de mannelijke lezer te laten groeien als echte man.

Het magazine is een frisse wind in het toch wel voornamelijk op vrouwen gerichte magazine schap als je langs een kiosk loopt. Artikelen zullen dan ook niet gaan over wat mannen vaker dan gewenst wel eens te horen krijgen, zoals de beste methode om je veters te strikken of om je stropdas te knopen. Nee, in dit magazine gaat het om zaken die mannen aanspreken.

Vraag Offerte aan

Wat ga je vinden in de MNLK blog?

In dit magazine ga je bijzonder boeiende artikelen zien die je gewoon wilt lezen. Het staat vol met vele adviezen over hoe je als man je komt tot de resultaten die je in je hoofd hebt, maar er nog niet van zijn gekomen. Het biedt je realistische inzichten over hoe je je zaken kan aanpakken om die doelen daadwerkelijk te bereiken. Of het nu gaat over de algemene ontwikkeling van jezelf als een mannelijk persoon, of als het gaat om bijvoorbeeld te kijken hoe je met uitdagende workouts je sportieve doel kan bewerkstelligen of dat ideale lichaam na te streven. 

Ook zaken als productiviteit komen aan de orde. Maar dan op een manier waardoor je geboeid blijft lezen en echt wilt weten hoe dat artikel afloopt. Ben je meer geïnteresseerd in mooie wagens en wil je alle ins en outs over de nieuwste sportwagen weten? Ook dit belangrijke onderwerp komt uitgebreid aan bod. En natuurlijk ontbreken artikelen over de nieuwste gadgets zeer zeker niet, ook komt bijvoorbeeld informatie over de Spotify Web Player aan bod en de prijs van de Xbox Series X. Je blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de gaafste spullen op technisch gebied. Door dit soort nuttige en boeiende artikelen leer je veel waardevolle informatie en verwordt je tot een betere man.

Conclusie

Concluderend kunnen we wel stellen dat MNLK een zeer welkome en broodnodige nieuwe kleur in het verhoudingsgewijs toch wel eenzijdige en grijze pallet aan Nederlandse magazines is. Mannelijk Nederland kan halsreikend uitkijken naar een nieuwe favoriet als het gaat om alles waar mannen van houden. MNLK is een zeer onderscheidend magazine en het springt in een gat waar al veel te lang niemand in sprong. Met name de manier waarop mannen worden benaderd en behandeld (zoals mannen onder elkaar zijn, geen gedoe) zal voor veel mannen een reden zijn om regelmatig de MNLK te lezen en te volgen. Aan alle mannen van Nederland: gefeliciteerd!

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. - Hier kun je lid worden. - En hier kun je doneren.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws