like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

De top 3 duurzame event- en vergaderlocaties

Van: op 9 april 2019

Als je een locatie zoekt voor een vergadering, bijeenkomst of event, dan zoek je naar een plek met een uitstraling en invulling die bij jouw duurzame aanpak past. Wij noemen dat locaties met meerwaarde(n). Die besteden extra aandacht aan mensen, cultuur en natuur.

Bij de natuurlocaties is duurzaam denken en handelen onlosmakelijk verbonden met hun bedrijfsvoering. Ze blinken uit in het  beperken van foodwaste, circulair werken, het opwekken van hun eigen energie of omdat ze helemaal CO2 neutraal zijn. En -niet onbelangrijk- ze zijn ook nog eens sfeervol, inspirerend en hebben alles in huis om van jouw bijeenkomst een succes te maken.

Op de website van Locaties met Meerwaarde(n) vind je een uitgebreid overzicht van dit soort bedrijven. En je vindt er tips om bijeenkomsten duurzamer te organiseren. Deze zijn samengevat in een handig whitepaper.

Download Whitepaper Duurzaam Organiseren

 

Bekijk alle Locaties met Meerwaarde(n)

We hebben de drie meest bijzondere én populaire duurzame locaties voor je op een rijtje gezet:

1 Kiemkracht64, het Aardehuis in Malden

Deze locatie is nét geopend en staat helemaal in het teken van een nieuw perspectief op voedselvoorziening en landschapsinrichting. Het gebouw is gebouwd van natuurlijke materialen en levert meer energie op dan het verbruikt.

2 De locaties van Instock in Utrecht, Den Haag en Amsterdam

Bij Instock zetten ze voedselverspilling op de kaart. Elke dag maken de koks nieuwe verrassende gerechten met producten die anders weg gegooid zouden worden. Instock is bekend als restaurant, maar elke vestiging heeft ook een kleine zaal die je kunt huren voor kleine bijeenkomsten.

3 Spant in Bussum

Een prachtig theater in Bussum, dat de footprint van alle bezoekers (óók die aan het theater en aan jouw event) compenseert. Het gebouw is volledig CO2 neutraal en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor de grotere events een echte aanrader.

Bij elke aanvraag via locatiesmetmeerwaarde.nl worden goede doelen gesteund. Zo wordt met elke bijeenkomst de wereld een beetje mooier.

Meer artikelen uit de categorie: adverpromo

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws