like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN

Duurzaam Den Haag start strijd om de meest vergroende tuin

Van: op 14 september 2016

vlinderDuurzaam Den Haag zoekt de meest vergroende tuin van de stad. Haagse inwoners en organisaties die de afgelopen vier jaar hun tuin vergroend hebben, kunnen in aanmerking komen voor de Super-Steenbreker-trofee.

Dit is de tweede keer dat de wedstrijd voor de Super-Steenbreker-trofee wordt georganiseerd. De actie komt voort uit Operatie Steenbreek, een campagne om mensen te stimuleren groene tuinen niet te verstenen en versteende tuinen te vergroenen. Een professionele jury zal de inzendingen van de tuinen beoordelen. De winnaars krijgen producten of diensten om hun tuinen verder te vergroenen. De prijs voor de Haagse SuperSteenbreker 2015 ging naar Noud te Riele en Moki Last, die hun tuin in hartje binnenstad hebben omgetoverd tot een groene oase.

Om mee te dingen naar de trofee moeten kandidaten voor 1 oktober een foto van de oude, versteende tuin en van de nieuwe, groene tuin opsturen naar [email protected]

Lees meer over:

Meer artikelen uit de categorie: maex, Overige

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws