like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN

Even er tussenuit voor een coronaveilige herfstvakantie

Van: op 4 oktober 2020

natuurhuisje

Vakantie vieren in coronatijd, kan dat wel veilig en duurzaam? Dat is een hele actuele vraag op dit moment, zeker met de herfstvakantie voor de deur. Maar er zijn zeker nog aantrekkelijke mogelijkheden.

Een stedentrip naar een zonnige bestemming rond de Middellandse Zee ligt nu niet direct voor de hand. Maar in ons eigen Nederland zijn er nog tal van plekken waar je even tot rust kan komen, op voldoende veilige afstand van elkaar.

Want voor prachtige natuur en mooie vergezichten hoef je namelijk helemaal niet ver weg te gaan. En in een vakantiehuisje in Nederland kun je alle kanten op. Met diverse natuurlijke regio’s als de Wadden, de Veluwe, de Weerribben en de Achterhoek, is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Je bent er in no time in één van de natuurgebieden of bossen. In al die mooie gebieden vind je natuurhuisjes voor een coronaveilige herfstvakantie.

Weg van de drukte

In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan en even helemaal tot rust komen te midden van de natuur. Het is het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden of langs groene waterkanten. Je kunt er vissen, mountainbiken, wandelen of gewoon heerlijk tot rust komen met een boek op een regenachtige dag.

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden voor accommodaties in Nederland.

Voor wat voor soort huisje je ook kiest, je brengt je vakantie altijd door weg van de massa. Dit zorgt ervoor dat je helemaal vrij bent om je eigen plan te maken tijdens jouw vakantie in Nederland. Ook goed om te weten is dat je veel huisjes ook contactloos kunt huren, gezond en veilig dus.

Tijdens jouw vakantie in een natuurhuisje in Nederland draag je ook bij aan een groenere aarde. Voor elke geboekte nacht draag jij bij aan een fantastisch natuurproject, dat helpt dat de natuur op onze aardbol behouden blijft.

Zoek jij een stressvrije herfstvakantie? Kijk hier voor meer vakantiehuizen in Nederland

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws