like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Extreem koude augustus maakt isoleren urgent en winstgevend

Van: op 22 augustus 2014

isolerenAugustus begon koud en nat en het ziet er naar uit dat dat voorlopig zo gaat blijven. Als je huis nog niet optimaal geisoleerd is, is nu het moment om daar mee te beginnen! Immers, isolatiebedrijven geven vroeg in het seizoen nog vaak mooie kortingen, er is minder wachttijd en bovendien zijn er nog interessante subsidies te halen bij rijk, provincies en gemeenten (waarvoor meestal geldt: wie het eerst komt….) en geldt de btw-korting nog tot januari.

Hoog rendement
Wie nu investeert in isolatie verdient dubbel: de bankrente staat historisch laag, je bent al spekkoper als je op een spaarrekening 2% rente krijgt. Vergelijk dat met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, die zich in drie jaar tijd kan terugverdienen. Dat mag je vergelijken met een rente van meer dan 30%!

Bullguard Internet Security, free 60 days Trial

Ook dakisolatie en vloerisolatie scoren hoog met rendementen tot 15%, zo berekenen MilieuCentraal en de Rijksoverheid, die voor het komende jaar ook de btw over energiebesparende maatregelen heeft verlaagd tot 6%.

Combineer je een isolatieproject met zonnepanelen en een zonneboiler of warmtepomp, dan is je energierekening over een paar jaar te verwaarlozen. Terwijl de prijzen voor energie zo goed als zeker flink blijven stijgen.

Wat je meteen kan doen, zonder moeite, helemaal gratis en vrijblijvend, is NU offertes aanvragen. Dan kun je snel kosten en winst vergelijken en de eerstkomende herfst en winter al geld gaan verdienen.

Klik op onderstaande mogelijkheden voor de gratis en vrijblijvende offerteservice van Duurzaamnieuws.nl:

spouwmuurisolatie
dakisolatie
vloerisolatie
zonnepanelen
zonneboiler
warmtepomp

Lees meer over:

Meer artikelen uit de categorie: Inzicht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws
 

Reacties: (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. redactie schreef:

    Beste Roel, ja, klimaatverandering gaat gepaard met extreme verschillen in weer. Laat isolatie nu ook prima tegen hitte werken, zodat je juist minder airco nodig hebt 😉

  2. Roel schreef:

    En volgend jaar maakt de extreem warme juli maand airconditioning urgent en winstgevend?

    Op zich niet verkeerd om mensen te attenderen op isoleren en de voordelen om dit nu te doen, maar met de global warming lijkt het mij minder urgent dan in het verleden 😉