like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Leer jouw duurzame idee succesvol crowdfunden

Van: op 30 april 2014

crowdaccOneplanetcrowd en Teach to Fish organiseren samen het Crowd Acceleratieprogramma voor duurzame initiatieven. In 4 maanden tijd zullen zij 10 kansrijke duurzame projecten begeleiden in het realiseren van een succesvolle crowdfundingcampagne. Het startschot wordt gelost tijdens het eerste bootcamp weekend op 16 en 17 Mei.

Opbouw programma

Het startschot wordt gelost tijdens het eerste bootcamp weekend op 16 en 17 Mei. In totaal zijn er 2 bootcamp weekenden, 3 trainingsdagen en een aantal tussentijdse coachingsmomenten in de periode van 16 Mei tot en met 28 Juni. Gedurende de zomer, in Juli en Augustus, gaan de ondernemers zelfstandig aan de slag met het bouwen en activeren van hun community. Begin September gaan dan alle campagnes live op de website van Oneplanetcrowd! Ook tijdens campagnetijd zijn er tussentijdse meetings om de energie hoog te houden of weer even een boost te geven.

Inhoud programma

Een kleine greep uit de onderwerpen die in het programma voorbij gaan komen: start with why 'storytelling - een verhaal dat resoneert met je doelgroep', het creëren van een eco-systeem van supporters en partners van je campagne, het belang van offline campagnevoeren, laat de media voor je werken, hoe activeer je meerdere netwerken, visueel aantrekkelijk maken van jouw campagne, durf te vragen - laat je netwerk voor je werken, hoe ziet de campagne periode er uit. Naast dat je veel inhoudelijke kennis opdoet en wordt begeleid in de gehele fase van voorbereiding tot en met uitvoering, zit de kracht van het programma ook in het mixen van de verschillende netwerken, onderlinge creatieve kruisbestuiving en het aanhaken van media partners en groepen investeerders.

 

Kosten

De kosten voor het gehele programma bedragen € 1200, ex. BTW.

 

Informatiebijeenkomst

Voor geïnteresseerden is er donderdag 8 Mei om 17:00 uur een informatiebijeenkomst over het Crowd Acceleratieprogramma bij Impact Hub Amsterdam. Dit is tevens de inspirerende locatie waar de trainingen plaats gaan vinden.

 

Aanmelden

Aanmelden voor het Crowd Acceleratieprogramma en/of de informatiebijeenkomst kan via

manon@teach2fish.nl. Voor meer informatie over het programma en de programmaplanning: www.teachtofish.nl/crowdacceleratieprogramma

Lees meer over: , ,

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws