like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws
INLOGGEN

De Europese hygiëneverordeningen voor de levensmiddelenindustrie 2014

Van: op 4 januari 2014

De Europese hygiëneverordeningen – editie 2014Ook wie duurzame en biologische voedingsproducten op de markt brengt heeft te maken met de Europese regelgeving op het gebied van hygiëne van levensmiddelen. Bij SDU uitgevers verscheen de aangepaste praktijkgids voor 2014, een handzame, inzichtelijke leidraad bij de toepassing van Europese regelgeving.

De tekst van Verordeningen (EG) 852/2004 en 853/2004 is door de auteurs, Ron Dwinger en Wim Mariman, omgezet in heldere, duidelijke en overzichtelijke taal. Daarbij  is uitleg opgenomen over diverse aanverwante verordeningen, richtlijnen, besluiten en richtsnoeren van de Europese Unie. Daar waar het niet anders kon is de tekst van de regelgeving aangehouden.

Vraag Offerte aan

Editie 2014 geeft de actuele stand van zaken weer en bevat informatie over de nieuwste aanvullingen op het gebied van de hygiëneregelgeving.

De Europese hygiëneverordeningen is bijzonder geschikt voor producenten van levensmiddelen, brancheorganisaties en voor docenten en studenten levensmiddelentechnologie. Omdat de beschreven regelgeving ook van toepassing is op de primaire productie is deze gids ook geschikt voor producenten zoals boeren en tuinders.

 

De Europese hygiëneverordeningen – editie 2014
Auteurs: Ron Dwinger en Wim Mariman
Reeks Praktijkgidsen Waar & wet
Sdu Uitgevers, 2014

Bestel de gids Europese hygieneverordeningen 2014 hier.

Lees meer over:

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws