enphase M250Enphase Energy lanceert met de M250 haar vierde generatie Enphase® Systeem in Europa. Enphase is de nummer 1 omvormer op de Amerikaanse woningmarkten groeit nu enorm in internationale markten, voornamelijk in Engeland, Frankrijk en Nederland.

De Enphase M250 micro-omvormer is geoptimaliseerd voor modules met een hoog vermogen, heeft een uitgangsvermogen van nominaal 250 Watt en kan gecombineerd worden met modules tot 310W. De M250 heeft een EU-efficiëntie van 95.7 procent en is bestand tegen de meest extreme omgevingsinvloeden. Het system is IP67 en heeft voorafgaand aan de lancering meer dan een miljoen testuren ondergaan bij extreme temperaturen en hoge vochtigheidsgraden. Dit niveau van testen is uniek in de wereld van micro-omvormers en zet binnen de sector een nieuwe standaard voor betrouwbaarheid. Dat resulteert in een garantie van 20 jaar.

Vraag Offerte aan

De Envoy Communications Gateway, met Wi-Fi optie, verbindt het systeem met het Enlighten software platform.

Kijk voor meer informatie op enphase.com/nl

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. - Hier kun je lid worden. - En hier kun je doneren.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws