like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Nu isoleren betekent direct geld en klimaat sparen

Van: op 19 september 2015

isolerenDe herfst is begonnen en de temperatuur gaat langzaam maar zeker omlaag. Als je huis nog niet optimaal geïsoleerd is, is nu het moment om met isoleren te beginnen! Dat is belangrijk, zowel voor jezelf als voor het klimaat. Immers, met elk beetje energie dat je huis uit lekt, verhoog je de CO2 uitstoot en verlaag je je bankrekening. Want energie verspillen kost je gewoon harde euro's.

Hoog rendement
Wie nu begint met isoleren verdient dubbel: de bankrente staat historisch laag, je bent al spekkoper als je op een spaarrekening 1% rente krijgt. Vergelijk dat met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, die zich in zes jaar tijd kan terugverdienen. Dat mag je vergelijken met een rente van meer dan 12%!

BES LED

Ook dakisolatie en vloerisolatie scoren hoog met rendementen tot respectievelijk 9% en 7%, zo berekenen MilieuCentraal en de Rijksoverheid.

Combineer je een isolatieproject met zonnepanelen, dan is je energierekening over een paar jaar te verwaarlozen. Terwijl de prijzen voor energie zo goed als zeker flink blijven stijgen.

En als je tegelijk overgaat op LED verlichting, kun je fors op je stroomrekening besparen en kun je met minder zonnepanelen toe!

Wat je meteen kan doen, zonder moeite, helemaal gratis en vrijblijvend, is NU offertes aanvragen. Dan kun je snel kosten en winst vergelijken en deze herfst en winter al geld gaan verdienen.

Klik op onderstaande mogelijkheden voor de gratis en vrijblijvende offerteservice van Duurzaamnieuws.nl:

informatie over spouwmuurisolatie
informatie over dakisolatie
informatie over vloerisolatie
informatie over zonnepanelen
informatie over LED verlichting

Lees meer over: ,

Meer artikelen uit de categorie: Inzicht

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws