like duurzaamnieuws op facebook
volg duurzaamnieuws op twitter
zoeken op duurzaamnieuws

Ruil je huis als vakantieverblijf met Nightswapping

Van: op 27 oktober 2013

We konden al Couchsurfen en via Airbnb kun je bij particulieren een kamer huren. Tel daar het informele woningruilen via internet bij op en je hebt een aardig pallet aan goedkope mogelijkheden om een vakantieverblijf te vinden. Maar ze hebben natuurlijk ook allemaal wel een nadeel.

Om die nadelen te ondervangen werd Nightswapping bedacht: aanbieden, gebruiken en ruilen van je hele huis of alleen de logeerkamer, via een gecontroleerd systeem. Het ruilen is in principe gratis, voor het beschikbaar stellen van je ruimte krijg je zelf toegang tot ruimte bij andere deelnemers. Je betaalt alleen voor lidmaatschap, wat toegang geeft tot een account waar je punten worden bijgehouden, het matchingsysteem en de controle op deelnemers, zodat je ook weet dat het veilig is.

Fairphone 3_Staring lady

Kijk voor meer info op Cosmopolithome.com

Lees meer over: , ,

Meer artikelen uit de categorie: Nieuws

Bijna iedereen voelt de crisis, ook wij bij Duurzaamnieuws. Een groot deel van onze inkomsten is weggevallen en we vallen buiten de steunmaatregelen. Toch gaan we door, want als dit voorbij is wordt een duurzame opbouw harder nodig dan ooit. Kun jij ons meehelpen om er doorheen te komen? Word dan lid, of help ons met een donatie. Dat kan hier.

Alvast bedankt - en blijf gezond!
Team Duurzaamnieuws